Tournee ‘Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur’ vanaf 17 december in Vlaanderen

16/11/2023

Share:

De Sprookjesbosbewoners verlaten opnieuw het Sprookjesbos om met ‘Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur’ langs verschillende theaters in Nederland en Vlaanderen te toeren. In de interactieve muzikale voorstelling van 75 minuten worden (groot)ouders en (klein)kinderen door Klein Duimpje, Assepoester, Roodkapje, Langnek en vele anderen meegenomen op avontuur in het Sprookjesbos. De Vlaamse première van de reprise vindt plaats op zondag 17 december 2023 in het Trixxo Theater in Hasselt. De voorstelling is in België, naast Hasselt, ook te zien in Gent, Izegem, Ieper, Antwerpen en Heist-op-den-Berg.

Verhaal

Klein Duimpje wil niet meer klein zijn, hij wil groot zijn! Heks heeft een sluw plan bedacht en tovert Klein Duimpje tien keer zo groot. Maar nu hij groot is, vraagt Klein Duimpje zich af of groter zijn eigenlijk wel leuker is?

‘Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur’ is geschikt voor families met kinderen vanaf 4 jaar en speelt in verschillende theaterzalen in Nederland en België. De tryout-voorstelling is op 9 december in Schouwburg De Kring in Roosendaal (Nederland).

Speellijst België
  • 17 december 2023, Hasselt, Trixxo Theater
  • 14 januari 2024, Gent, Capitole
  • 27 januari 2024, Izegem, Cultuurhuis De Leest
  • 28 januari 2024, Ieper, Cultuurcentrum Het Perron
  • 26 mei 2024, Antwerpen, Stadsschouwburg
  • 15 juni 2024, Heist-op-den-Berg, Cultuurcentrum Zwaneberg

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters