Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

13/06/2024

Share:

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en Luxemburg te versnellen.

Steven Nicolai versterkt vanaf deze maand Profile Belux als Sales Manager Truck. Samen met het huidige team wordt Steven verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van strategische klantrelaties en zal hij samenwerken met de 38 leden van het TruckPro-netwerk om het marktaandeel te vergroten. TruckPro is een merkonafhankelijk samenwerkingsverband tussen hooggekwalificeerde bandencentrales voor vrachtwagens. Dankzij dit netwerk kunnen transporteurs, fleetowners en chauffeurs rekenen op betrouwbare service, 24/7 pechverhelping door heel Europa via Euroservice, en all-inclusive bandenmanagement met Tymacon®.

Steven, die voorheen werkzaam was als key account manager bij Bridgestone, heeft heel wat ervaring in de bandensector, met sterke focus op commerciële verantwoordelijkheid en klantenrelaties. Over zijn nieuwe rol zegt hij: “Ik ben enthousiast om mijn jarenlange ervaring en commerciële netwerk in te zetten om de marktpositie van Profile Truck in België en Luxemburg samen met het team verder te ontwikkelen.”

Jen De Clerck, Algemeen Directeur Profile Belux, is verheugd over de aanstelling van Steven als Sales Manager: “Steven is met zijn expertise in sales en kennis van de bandenbranche een waardevolle toevoeging aan ons team. Met het TruckPro-netwerk, onze eigen Europese pechservice Euroservice, het bandenmanagementsysteem Tymacon®, en nu ook Steven als extra kracht aan boord, hebben we alles in huis om onze groei in het trucksegment te realiseren.”

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters