Sportmerk Under Armour nu ook in Designer Outlet Roosendaal

16/01/2024

Share:

Under Armour, een van de meest geliefde sportmerken wereldwijd, heeft nu ook een winkel in Designer Outlet Roosendaal. Het merk biedt een breed assortiment sportkleding, schoenen en accessories voor heren, dames en kids. Under Armour is het vierde grote sportmerk in Designer Outlet Roosendaal, naast Nike, Adidas en Puma.  

De winkel in Designer Outlet Roosendaal heeft een oppervlakte van maar liefst 310 vierkante meter, een riant pand waar de Under Armour-collectie voor dames, heren en kinderen te vinden is. Na een succesvol jaar heeft Designer Outlet Roosendaal meer dan 15 nieuwe winkels geopend en daarnaast 8 winkels verbouwd. Topmerken zoals Gant, My Jewellery, Columbia, Wellensteyn, Jack & Jones en VILA openden recent hun deuren in het centre net over de grens in Nederland.

Daarnaast opende Sissy Boy in Designer Outlet Roosendaal een nieuwe winkel. De nieuwe shop biedt een uitgebreid assortiment kleding en homewear.

Over Under Armour

Under Armour, opgericht in 1996 door Kevin Plank, staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige sportkleding. Kevin Plank is een voormalig Amerikaanse football player van de Universiteit van Maryland. Hij is de bedenker van prestatiekleding, kleding die is ontworpen om atleten te koelen, droog te houden en te zorgen voor een licht gevoel tijdens de wedstrijd, training of workout. 

De technologie achter Under Armours gevarieerde productassortiment voor mannen, vrouwen en jongeren is complex, maar het programma om er de vruchten van te plukken is eenvoudig: draag HeatGear wanneer het warm is, ColdGear wanneer het koud is en AllSeasonGear tussen de extremen.

Het begon met een eenvoudig plan om een superieur T-shirt te maken. Een T-shirt dat compressie biedt en transpiratie van je huid afvoert in plaats van het te absorberen. Het shirt dat Under Armour ontwikkelde, werkt samen met je lichaam om de temperatuur te reguleren en je prestaties te verbeteren.

Over Designer Outlet Roosendaal

Designer Outlet Roosendaal ligt op minder dan 45 minuten rijden van Antwerpen en omvat meer dan 100 topmerken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Scotch & Soda, Hugo Boss en Levi’s. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters