PERSBERICHT: SodaStream bereidt je voor op februari zonder alcohol

24/01/2021

Tournée Minérale daagt ons elk jaar uit om in februari een maand lang geen alcohol te drinken. Met volgende tips and tricks wordt dat kinderspel...

Share:

Februari is traditioneel de maand van Tournée Minérale, een initiatief van De Druglijn en Stichting Tegen Kanker. Op zoek naar hulpmiddelen om de maand zonder alcohol door te komen? Dan heeft SodaStream enkele eenvoudige tips!

Tip 1: haal een bruiswatertoestel in huis

Met een fashionable bruiswatertoestel van SodaStream op het aanrecht ga je vanzelf meer water drinken. In een handomdraai maak je kraantjeswater lekker bruisend. Je kan ook een SodaStream-smaakje of fruit drop toevoegen. Makkelijk en duurzaam, want zo spaar je bovendien een heleboel plastic wegwerpflessen uit. Alleen maar voordelen dus.

Tip 2: ga creatief aan de slag met alcoholvrije cocktails

Met SodaStream maak je in enkele seconden je eigen bruiswater of frisdrank. Maar je brouwt ook makkelijk je eigen alcoholvrije cocktails voor jouw bruisende feestjes. Op SodaStream.be/recepten vind je inspiratie voor sprankelende niet-alcoholische cocktails, zoals de Star Kissed (onder meer met appel- en limoensap en lycheesiroop) of de Blushing Lemonade (op basis van citroensap) bijvoorbeeld.

Tip 3: vergeet je My Only Bottle niet

Jouw onmisbare metgezel bij het wandelen of het sporten! My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles voor on-the-go waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Dankzij de handige draagkoord kan je het overal mee naartoe nemen. My Only Bottle is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Website Tournée Minérale: www.tourneeminerale.be

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters