PERSBERICHT: Vijf smaakvolle cadeautips van FRITEL voor Moederdag

23/03/2022

FRITEL, het Belgische merk van kwaliteitsvolle keukenapparaten, helpt graag om het mooiste en origineelste cadeau te vinden voor moeder.

Share:

Moederdag staat voor de deur. In dit lijstje vind je zeker de perfecte FRITEL-verrassing, voor ieders budget en smaak. Leuk om te geven, én om te krijgen!

Top Fill Waffle Maker: Brusselse wafels bakken was nooit zo makkelijk

Het verticale wafelijzer van FRITEL is een echte blikvanger. Bovendien supermakkelijk: je giet het deeg met het meegeleverde maatschepje in het toestel en wacht op het geluidssignaal. Lukt altijd! Bovendien kan je naast zoete ook heerlijke hartige (ronde) wafels maken. De Top Fill Waffle Maker is veilig in gebruik en kan je gewoon op tafel plaatsen tijdens het ontbijt, vieruurtje of dessert. Zo kunnen zelfs de kinderen hun eigen wafeltjes bakken. (WA 2224 Top Fill Waffle Maker: 99,99 euro)

Citruspers: voor de dagelijkse vitaminen

De (geluidsarme) citruspers van FRITEL is onmisbaar voor je dagelijkse portie vitamines. ‘s Ochtends bij het ontbijt, als opkikkertje tussendoor of als verfrissing na het sporten. Met de kleine én grote perskegel kan je zowel limoentjes als grote stukken pompelmoes persen. De trendy inox look zorgt ervoor dat dit toestel gewoon op je aanrecht kan blijven staan. (CP 4177 Citruspers: 69,99 euro)

Slow Cooker: meer smaak, meer aroma’s

Met de Slow Cooker van FRITEL maakt iedereen heerlijke stoofpotjes, sauzen en soepenklaar, zelfs de allergrootste dummy. Neem alle ingrediënten, voeg ze aan de keramische pot toe, en 4 tot 8 uur later heb je het meest verrukkelijke en smaakvolle stoofpotje. En dit zonder te roeren of ernaar om te kijken. Bovendien is het gezond, want je hebt geen vetstoffen nodig. En budgetvriendelijk, want zelfs de meest taaie ingrediënten wordt supermals. Zo hoef je geen voedsel te verspillen. (SC 2090 Slow Cooker: 59,99 euro)

High Speed Blender: van vitaminerijke smoothie tot Italiaanse pesto

Met zijn uiterst krachtige motor bereidt de FRITEL-blender je gerechtjes aan een zeer hoge snelheid. Voor een smoothie, shake, soep, guacamole, dipsaus, cocktail, of zelfs groentenpuree en pesto is dit toestel jouw ultieme keukenhulp. De High Speed Blender heeft drie voorgeprogrammeerde instellingen: Smoothie, Ice Crush en Interval. En het inox design voegt meteen extra klasse toe aan het aanrecht. (BL 3890 High Speed Blender: 99,99 euro)

Warmhoudplaat: potten en pannen op tafel, op (groot)moederswijze

Potten en pannen mogen terug op de tafel staan, net als vroeger, zodat iedereen naar hartenlust kan opscheppen. Deze draadloze warmhoudplaat van FRITEL houdt alle gerechten lekker warm (regelbaar van 20 tot 130° C) en ondertussen kan er met tafelgenoten heerlijk bijgepraat worden. De warmhoudplaat, met veilige handgrepen, is ook ideaal om op voorhand borden en kommen op te warmen. (WT 3158 Cordless Warming Tray: 69,99 euro)

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters