PERSBERICHT: Theatershow CARO opnieuw te zien in Efteling Theater vanaf 2 september

30/08/2021

CARO, het visuele spektakel vol acrobatiek, bijzondere effecten, zang en dans was een tijdje niet te zien, maar de ‘carrousel van het leven’ gaat vanaf 2 september weer draaien in de Efteling.

Share:

Vanaf donderdag is CARO opnieuw te zien in het Efteling Theater. Sinds de première in september 2018 bezochten al 162.000 mensen de betoverende show.

De Efteling-theatershow met onder meer Franse castleden is een groots en ontroerend spektakel over herkenbare momenten uit het leven gegrepen, waarin woorden overbodig zijn. CARO is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Dat is in de voorstelling terug te zien in onder andere het ronddraaiende podium en te horen in de themamuziek. De regie is in handen van Stanley Burleson. De muziek werd gecomponeerd door René Merkelbach.

De voorstelling, geschikt voor de hele familie, duurt zo’n 70 minuten en is meerdere keren per week te zien in het Efteling Theater. Tickets voor de nieuwe reeks voorstellingen zijn online verkrijgbaar en kosten 25 euro per persoon. Verblijfsgasten betalen slechts 10 euro.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters