PERSBERICHT: SodaStreamBÍO, nieuwe premium fruitsmaken van SodaStream

03/05/2022

Share:

SodaStream, ’s werelds grootste bruiswatermerk, lanceert SodaStreamBÍO. Dat is een nieuw assortiment duurzame en biologische fruitsmaken van SodaStream, waarmee je eenvoudig je eigen bruisende biodrankjes kunt bereiden.

De biosmaken van SodaStream passen binnen de wereldwijde evolutie naar meer gezonde en duurzame voeding. De nieuwe smaken zijn biologisch, 100% plantaardig, glutenvrij, bevatten géén gemanipuleerde voedingselementen, géén conserveringsmiddelen en géén kunstmatige smaak- of zoetstoffen. Uitsluitend hoogwaardige en biologische vruchten worden gebruikt, waardoor de pure, natuurlijke fruitsmaak optimaal tot zijn recht komt. SodaStreamBÍO bevat minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken.

Reduce, reuse, recycle

De herkenbare trendy SodaStreamBÍO-flesjes van 500 ml zijn volledig recycleerbaar en gemaakt van minimaal 75% gerecycleerd glas. De nieuwe SodaStream-smaken worden in Europa ontwikkeld, waarbij ingrediënten en verpakkingen lokaal worden geïmporteerd, om zo de CO2-voetafdruk tot een minimum te beperken.

Beter voor jou én voor de planeet

Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux: “De nieuwe premium biosmaken zijn de ultieme vervollediging van ons assortiment. Want ze zijn zowel biologisch als duurzaam. SodaStreamBÍO weerspiegelt al onze kernwaarden: genieten van zelfbereide bruisende drankjes, terwijl het ook gezonder is én bovendien beter voor de planeet.”

Het gebruik van de SodaStreamBÍO is supermakkelijk: gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, vervolgens het SodaStreamBÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar!

De vier verschillende SodaStreamBÍO-smaken (Zwarte Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) zijn nu verkrijgbaar bij Carrefour, Colruyt, elektrowinkels en Sodastreamstore.be voor 5,99 euro.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters