PERSBERICHT: SodaStream Pride te zien op Antwerppride.tv en OUTtv

31/07/2020

SodaStream zorgt ervoor dat we deze zomer de Pride thuis – in ons kot – kunnen meevieren met een coronaproof pool party op tv en online!

Share:

Nu veel Pride-events zijn afgelast, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat mensen kunnen blijven vieren wie zij zijn. Met een uitzending online en op tv wil SodaStream de LGBTQ-gemeenschap haar steun betuigen en bijdragen aan een betere planeet waar we trots op kunnen zijn. Kijk via Antwerppride.tv of OUTtv naar de SodaStream Pride, nodig je ‘bubbel’ uit en vier vanop afstand – veilig – mee alsof je er zelf bij bent. De opname gebeurde natuurlijk met het strikt in acht nemen van de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen.

De steun van SodaStream aan de LBGTQ-gemeenschap beperkt zich niet tot feesten alleen. Het bruiswatermerk omarmt wereldwijd diversiteit, viert co-existentie en staat voor gelijkheid. Met deze Pride wil SodaStream helpen liefde te verspreiden, zeker in deze tijden!

Uitzenddata en kanalen

De SodaStream Pride is te zien via Antwerppride.tv en OUTtv.

  • Antwerppride.tv: vanaf vandaag herhaaldelijk te zien t.e.m. 9 augustus via Antwerppride.tv 
  • OUTtv: op zaterdag 1 augustus om 22.40 uur

Win de SodaStream Pride Kit

Met de limited edition SodaStream Pride Kit krijgt de Pride 2020 een duurzaam tintje. De kit bevat My Only Bottle (de enige herbruikbare fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken), herbruikbare rietjes en een draagtas met de boodschap ‘For the Love of Tomorrow’. Deel jouw positieve Pride-boodschap met #SodaStreamPride2020 en maak kans op 1 van de 30 exclusieve Pride Kits!

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. Producten zijn verkrijgbaar in meer dan 90.000 winkels in 46 landen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Carrefour, ColliShop, Colruyt, Coolblue en Okay.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters