PERSBERICHT: SodaStream lanceert Décor Edition – stijlvol én duurzaam

30/10/2020

Speciaal voor de feestdagen lanceert SodaStream de nieuwe Décor-editie en voegt hiermee een nieuwe kleurtint toe aan zijn bekroonde bruiswatertoestel Spirit.

Share:

De stijlvolle SodaStream Spirit Décor kreeg de moderne kleur Urban Grey en heeft een vaatwasbestendige herbruikbare fles. Het exclusieve cadeau is verkrijgbaar bij Exellent, Expert en Selexion. 

SodaStream Décor is geïnspireerd door de allernieuwste kleuren in mode en interieur. Nu mensen meer tijd in huis doorbrengen, zijn apparaten die het dagelijkse leven thuis makkelijker maken zeer geliefd. Het elegante grijs maakt van de Spirit Décor een chic eindejaarscadeau.

Feestelijke drankjes

De nieuwe Spirit Décor maakt het mogelijk om thuis bruisende drankjes te maken en helpt – met zijn vaatwasbestendige herbruikbare fles – het milieu te redden van duizenden plastic wegwerpflessen. Net als de reguliere Spirit-toestellen is dit unieke Décor-model snel en makkelijk te gebruiken of mee te nemen, en bepaal je dankzij de handige drukknop zelf de hoeveelheid bruis. Je kan ook een smaakje toevoegen. Laat je voor de feestdagen inspireren door de cocktailrecepten op SodaStream.be/recepten.

Consumentenadviesprijs SodaStream Décor: 99 euro

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. 

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters