PERSBERICHT: SodaStream introduceert E-Terra

06/09/2023

Share:

SodaStream, ’s werelds grootste bruiswatermerk, lanceert de innovatieve E-Terra, het nieuwste geautomatiseerde bruiswatertoestel binnen de collectie. Met zijn ‘one touch’-technologie met drie bruisniveaus maakt de E-Terra het nóg makkelijker om het perfecte bruisende drankje te maken.

Stijl, innovatie en duurzaamheid komen samen in deze nieuwste toevoeging aan de SodaStream-familie. Nieuw aan dit toestel is de ‘one touch’-technologie met drie voorgeprogrammeerde bruisniveaus. Hierdoor voegt de gebruiker met één druk op de knop de gewenste hoeveelheid bubbels toe aan een drankje.

E-Terra maakt ook gebruik van SodaStreams innovatieve en gepatenteerde Quick Connect Cylinder-systeem, dat ervoor zorgt dat de koolzuurcilinder met één simpele klik geïnstalleerd is. Verder is ook dit model voorzien van het bekende en unieke ‘snap & lock’-systeem, waarmee gemakkelijk en snel flessen worden gekoppeld en losgemaakt.

Dit nieuwe bruiswatertoestel ziet er stijlvol uit met het moderne geometrische bedieningspaneel en blauwe led-knoppen. De nieuwe elektrische en voelbare knoppen creëren een strak design en zorgen voor een unieke gebruikerservaring. Tijdens het bruisen geeft de E-Terra een elegant blauw licht. De premium functies en het design maken van dit model een graag geziene gast op elk aanrecht.

’Terra’ betekent aarde en verwijst naar SodaStreams duurzame missie consumenten te inspireren om samen het verschil te maken. Iets kleins als thuis zelf bruisende drankjes maken kan een belangrijke impact hebben. In 2025 zal SodaStream, samen met al haar gebruikers, wereldwijd 67 miljoen plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaard hebben.

De E-Terra is beschikbaar in het zwart en wordt geleverd met een BPA-vrije herbruikbare  en vaatwasbestendige plastic fles van 1 liter. De SodaStream E-Terra Starter Kit is verkrijgbaar vanaf 139,99 euro.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters