PERSBERICHT: SodaStream helpt bij goede voornemens

10/01/2022

Een nieuw jaar, en dus nieuwe voornemens! Zoals gezonder leven, en meer water drinken bijvoorbeeld. Met SodaStream is dat geen enkele moeite.

Share:

Het begin van het nieuwe jaar is hét moment bij uitstek om goede voornemens te maken. Zoals meer water drinken bijvoorbeeld, of minder wegwerpplastic gebruiken. Met SodaStream maak je beide voornemens makkelijk waar!

Uit onderzoek* blijkt dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. De nieuwe generatie SodaStream-toestellen (ART, DUO en Terra) maken het nóg makkelijker om bruisend water zelf te bereiden. Dankzij de nieuwe Cylinder Quick Connect-technologie kan de roze koolzuurcilinder nu met slechts één klik op het bruiswatertoestel worden aangesloten.

Suikervrije Fruit Drops

Bovendien beginnen SodaStream-gebruikers vaak vanzelf een gezondere levensstijl te volgen. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten. Gezond kan ook smaakvol zijn. Voeg enkele druppels van SodaStreams suikervrije Fruit Drops toe voor een verfrissend drankje. Fruit Drops geven een subtiel natuurlijk aroma en bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. De Fruit Drops zijn verpakt in recycleerbare glazen flesjes. Gezond, goed voor het milieu, én lekker!

Vergeet je My Only Bottle niet

Ben je onderweg, op kantoor of op school, of aan het sporten? My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

* Opeepl-onderzoek voor SodaStream (US & UK)

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters