PERSBERICHT: SodaStream DUO, het kerstgeschenk om zelf bruisende drankjes te maken

23/11/2022

Share:

‘Homemade’ is een van de trends op culinair gebied. Van brood tot soep, we maken alles zelf met duurzame ingrediënten. Natuurlijk mogen dan ook zelfgemaakte bruisende drankjes niet ontbreken op de (feest)tafel. Bereid met puur kraantjeswater, kruiden en fruit heb je een gezond en fris recept, aan te pasen naar ieders smaak. Verras je familie of vrienden dit jaar met de SodaStream DUO, te gebruiken met zowel een stijlvolle glazen karaf als een herbruikbare plastic fles.

Met het SodaStream DUO-bruiswatertoestel heb je in luttele seconden een fles fris bruiswater op tafel. Het apparaat is draadloos, dus je kunt hem overal neerzetten. Geen overbodige luxe wanneer je aan het koken bent en alle ruimte kunt gebruiken. Een SodaStream-bruiswatertoestel werkt met een CO2-cilinder, waarmee je tot wel 60 liter bruiswater maakt.

DUO komt met een glazen én een herbruikbare plastic fles, en een CO2-cilinder. Het toestel oogt stijlvol dankzij het moderne design met roesvrijstalen details en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Met een simpele druk op de knop bereid je een heerlijk bruisend drankje voor familie en vrienden.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters