PERSBERICHT: SodaStream, de verfrissende metgezel deze zomer

12/07/2022

Share:

Het is zomer en dan is hydratatie belangrijk, wanneer we veel lichaamsvocht verliezen door transpiratie. Uitdroging is een reële bedreiging voor ons lichaam, want ongeveer 60% van het menselijke lichaam bestaat uit water. En als dat daalt, heeft dat een grote impact. SodaStream maakt het makkelijk om deze zomer voldoende te drinken. Dankzij de handige bruiswatertoestellen met hervulbare fles, de draagbare drinkfles My Only Bottle voor onderweg, én de nieuwe BÍO-smaken voor gezonde zelfbereide frisdranken, is hydratatie een koud kunstje.

Uit eerder onderzoek* blijkt dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft –zoals ART, DUO of Terra – vanzelf meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. Ongeveer 80% van de huishoudens geeft aan de waterconsumptie te zien stijgen na aankoop van een SodaStream-bruiswatertoestel. En bovendien volgen SodaStream-gebruikers vaker een gezonde levensstijl. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten.

SodaStreamBÍO voor natuurlijke en gezonde bruisende dranken

Met de nieuwe duurzame en biologische SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) bereid je moeiteloos bruisende biodrankjes. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, vervolgens het BÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar! De fruitsmaken zijn samengesteld uit enkel biologische ingrediënten, zijn 100% plantaardig, en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. De glazen fles bestaat voor minstens 75% uit gerecycleerd glas. Op Sodastream.be/bio vind je enkele verfrissende recepten.

Vergeet je My Only Bottle niet

Onderweg of aan het sporten? My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De superlichte halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel en is vaatwasbestendig. Het flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

* Opeepl-onderzoek voor SodaStream (US & UK)

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters