SodaStream ART geeft kleur aan de feestdagen

10/11/2023

Share:

Naar aanloop van de feestdagen lanceert SodaStream, ’s werelds grootste bruiswatermerk, nieuwe kleurvarianten van het design bruiswatertoestel ART. Het iconische bruiswatertoestel is nu, naast een zwarte en witte uitvoering, ook beschikbaar in Mandarin RedMisty Blue en Marble.

Ook met deze ART Special Editions is het maken van verse bruisende drankjes thuis een feest! De ART heeft een retro-uitstraling en een unieke bruishendel. Je voegt het koolzuur met een handbeweging toe, daar is geen elektriciteit voor nodig. Daarnaast kun je eindeloos veel verschillende bruisende drankjes maken door zelf een smaakje of fruit toe te voegen. Één herbruikbare SodaStream-fles vervangt duizenden plastic flessen voor eenmalig gebruik.

Met de nieuwe kleuren past de ART in elk interieur. Het perfecte cadeau voor de feestdagen voor wie design en duurzaamheid waardeert!

Het bruiswatertoestel wordt geleverd met een vaatwasbestendige en BPA-vrije herbruikbare plastic fles van 1 liter. De SodaStream ART Starter Kit is verkrijgbaar vanaf 129 euro.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters