PERSBERICHT: SodaStream ART en DUO zijn ‘Gekozen Producten van het Jaar 2022’

16/02/2022

Consumenten zijn bijzonder tevreden over SodaStreams nieuwste generatie bruiswatertoestellen.

Share:

De innovatieve bruiswatertoestellen SodaStream ART en DUO zijn de grote winnaars in hun categorie van ‘Gekozen Product van het Jaar 2022’. 

“Bij SodaStream zijn we altijd op zoek naar manieren om te innoveren en de gebruikservaring van onze toestellen te verbeteren”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “Daarom zijn we bijzonder blij met deze erkenning door consumenten voor onze nieuwste generatie bruiswatertoestellen met geavanceerde technologie, een stijlvol design en optimaal gebruiksgemak. ART en DUO maken het de consument nog makkelijker om van bruiswater te genieten én om afval van plastic wegwerpflessen te vermijden.”

SodaStream ART en DUO

ART en DUO zijn de meest innovatieve modellen van SodaStreams nieuwe generatie bruiswatertoestellen. ART is het eerste bruiswatertoestel van SodaStream met hendel, in ware retrostijl, voor wie design en duurzaamheid waardeert. DUO is het allereerste SodaStream-bruiswatertoestel voor zowel glazen als herbruikbare plastic flessen. Met de grote glazen karaffen voor thuis en de herbruikbare en vaatwasmachinebestendige fles voor onderweg, brengt SodaStream DUO nog meer sprankelend plezier in huis. Beide apparaten werken met het nieuwe Cylinder Quick Connect-systeem (CQC), waarmee de koolzuurcilinder met een simpele klik in het toestel geplaatst wordt.

Kwaliteitslabel

Het label ‘Gekozen Product van het Jaar’ speelt een belangrijke rol als kwaliteitsstempel; het helpt consumenten bij het maken van een keuze in de winkel.

“De winnaars van het Gekozen Product van het Jaar 2022 zijn erin geslaagd de consument in een zeer dynamische markt aan zich te binden. Dat is een bijzondere prestatie, zeker in deze onzekere tijd”, vertelt Katia Vaneecke, Director Operations Support van Voted Product of the Year Worldwide. “Juist omdat echte consumenten bepalen wie de winnaar is, geeft dat voor winkelbezoekers een extra impuls aan het vertrouwen in deze producten.”

De resultaten

SodaStream ART en DUO mogen zich een jaar lang Gekozen Product van het Jaar 2022 noemen met een totaalscore van maar liefst 30,4/40 op basis van innovatie, visuele aantrekkelijkheid, aankoopintentie en consumentenervaring. De gemiddelde score voor concurrenten is 28,2. Met name bij de gebruikstest, en dus op het vlak van performantie en tevredenheid, scoren SodaStreams nieuwste bruiswatertoestellen bijzonder hoog: 8,8 op tien.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters