PERSBERICHT: SnackTastic DUO, twéémaal zoveel plezier!

05/05/2023

Share:

De dubbele airfryer SnackTastic® 8180 DUO van het Belgische kwaliteitsmerk FRITEL biedt oneindig veel mogelijkheden en flexibiliteit om in alle situaties snel de lekkerste maaltijden of tussendoortjes te bereiden. In het moderne gezin is geen enkele dag of week hetzelfde. De ene keer kook je grote porties (dan gebruik je beide bakkorfjes), en de andere keer kook je slechts voor twee (dan volstaat één korfje).

Dankzij de dubbele capaciteit bereid je met de SnackTastic DUO in een handomdraai volwaardige maaltijden – bijvoorbeeld groenten en aardappelen in het ene korfje, en vlees of vis in het andere (met aangepaste bereidingstijd) – maar net zo goed verschillende snacks voor op het tuinfeest of aan het zwembad deze zomer.

Bespaar tijd en energie

Omdat beide korfjes apart worden bediend, gebruik je met de SnackTastic DUO nooit méér energie dan nodig. Bovendien kan je deze airfryer makkelijk alleen laten terwijl hij bakt (er is een ‘auto shut off’-beveiliging). Zo kan je ondertussen zorgeloos extra quality time doorbrengen met je gezin of je gasten, of langer genieten van de mooie zomeravonden. Het ideale hulpmiddel voor gezellige familiebijeenkomsten of vrienden die onverwachts binnenspringen!

Voorgeprogrammeerd

De digitale display van de SnackTastic DUO heeft 8 voorgeprogrammeerde functies: voor verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, diepvriessnacks, cupcakes, steak, vis en voor pizza. Ook kan je zelf programma’s personaliseren. Bijvoorbeeld, als je vaak hetzelfde gerecht bereidt, kan je de temperatuur en de bereidingstijd programmeren. Daarnaast kan je met één druk op de knop opwarmen, warmhouden of ontdooien. De ‘sync’-knop zorgt ervoor dat je gerechten in beide bakkorven – ook wanneer ze een verschillende bereidingstijd en -temperatuur nodig hebben – tegelijk klaar zijn.

De grootste voordelen op een rijtje
  • Geen oven of fornuis nodig
  • Geen potten of pannen vuilmaken
  • Multifunctioneel, korfjes zijn apart instelbaar en energiezuinig
  • Makkelijk en snel
  • Doe ondertussen andere dingen of geniet van de extra tijd
Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters