PERSBERICHT: Schaatsbaan keert terug op 24e Winter Efteling vanaf 14 november

30/09/2022

Share:

Voor de 24e keer op rij maakt de Efteling zich klaar voor de Winter Efteling. Op 14 november 2022 is het attractiepark weer omgetoverd tot een waar winterparadijs met knisperende Vreugdevuren, sfeervolle guirlandes en duizenden lichtjes. Zoals vertrouwd krijgen de attracties en Efteling-bewoners een winters jasje. De Warme Winter Weide, een nostalgische winterse weide met horeca en entertainment, wordt uitgebreid met een niet-overdekte schaatsbaan. Efteling-bezoekers kunnen tot en met 5 maart 2023 van de Winter Efteling genieten.

Op de Warme Winter Weide is dagelijks extra entertainment en hartverwarmend muzikaal aanbod te vinden. Onder meer Pardoes en Pardijn verwelkomen kinderen in de arrenslee en Fay de Fee en Pinokkio proberen het te laten sneeuwen. Bezoekers kunnen zich laten verwarmen door de muziek van Zang & Gelukkig en vanaf 10 december zorgen Mijnheer en Mevrouw Tijd, van theatershow CARO, in weekenden en vakanties voor een Wonderful Wintertime met winterse liedjes. In het ’s avonds prachtig verlichte Sprookjesbos is een nieuw Heksenkamp te vinden en Parkshow Raveleijn is de gehele Winter Efteling meerdere keren per dag te bezoeken. Iedere dag wordt spectaculair afgesloten met de kleurrijke watershow Aquanura. 

Vrouw Holle

Om alvast in de sferen van de Winter Efteling te komen, laat Vrouw Holle het vanaf vandaag, 30 september, weer als vanouds sneeuwen in de Efteling. Het sprookje keert na bijna twee jaar terug op de vertrouwde plek in het Sprookjesbos.

Oud & Nieuw feest

Oudejaarsavond wordt ook dit jaar sprookjesachtig gevierd in de Winter Efteling. Tussen 19 uur en 1 uur ’s nachts is er een feestelijke avondopenstelling met live entertainment. Meer informatie over het programma en de ticketverkoop is vanaf november terug te vinden op de Efteling-website.

Sprookjesachtig overnachten

Wie extra lang van de Winter Efteling wil genieten, kan overnachten in het Efteling Hotel, vakantiepark Efteling Loonsche Land of vakantiepark Efteling Bosrijk. Overnachten in de Efteling is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters