PERSBERICHT: Romantisch Valentijnshoppen in Designer Outlets Roermond en Roosendaal

04/02/2022

Op 14 februari zijn er leuke verrassingen, waaronder een verloting van gratis giftcards, in beide Designer Outlet Centers net over de Nederlandse grens.

Share:

Een bezoek aan Designer Outlet Center Roermond en Designer Outlet Roosendaal is altijd een goed idee. Maar zeker met Valentijn zijn de winkelcentra de ideale bestemming voor een romantisch dagje of weekendje uit, of om je partner te verrassen.

In de Designer Outlet Centers Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar de ‘winkeldorpen’ hebben méér te bieden dan voordelige koopjes in mode, home, beauty en sport alleen. Ze staan garant voor ultieme gezelligheid en een divers aanbod aan eetgelegenheden in een mooi kader. En op 14 februari, Valentijnsdag, zijn er in beide centers leuke verrassingen, waaronder een verloting van gratis giftcards.

Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants. Vind op www.weareroermond.com hoe je een bezoek aan het designer outlet center kan aanvullen met een romantische stadswandeling of rondvaart bijvoorbeeld, of een overnachting in één van de vele charmante hotels en B&B’s.

Designer Outlet Roosendaal, ook net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, heeft eveneens vlakbij tal van ontspanningsfaciliteiten te bieden, waaronder een spa, een zwembad en horeca. Recent is het nieuwe Playdôme Roosendaal geopend, met activiteiten voor het hele gezin in gezellige Alpenstijl. Denk aan hyperbowlen (bowlen met extra spelelementen), funcurlen en lasergamen. Raadpleeg www.bezoek-roosendaal.nl voor meer tips naast je bezoek aan het designer outlet center.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters