PERSBERICHT: Reductin, een compleet assortiment om gewichtstoename tegen te gaan

09/02/2021

Dwangmatig snoepen, levensstijl, stress, hormonale chaos… Elke gewichtstoename vraagt om een passende oplossing.

Share:

Vaak hebben de lekkere dingen in het leven een directe invloed op de lijn en de gezondheid. Verleiding weerstaan is niet altijd een kwestie van wilskracht, maar van dopamine en verzadiging. Het Reductin-gamma, bestaande uit drie producten (Reductin Instant, Reductin Slankheid en Reductin Cellulitis), biedt zowel een preventieve als een curatieve oplossing voor problemen gelinkt aan gewichtstoename. Elk product kan individueel of in combinatie worden gebruikt, afhankelijk van de gewenste effecten, zonder risico voor de gezondheid.

1. Reductin Instant, de nieuwste in de Reductin-reeks: stopt het verlangen naar suiker en tussendoortjes

Een suikerverslaving komt ongetwijfeld door het effect ervan op de productie van dopamine, de neurotransmitter van plezier en energie. Reductin Instant is veilig. Het bestaat uit een molecule op basis van saffraan, een natuurlijke stimulator van dopamine. Omdat het dezelfde effecten heeft als glucose, helpt het ons om het snoepen (en de ongewenste kilo’s) te vermijden en onze energie weer op gang te brengen. Het bevat ook chroom en kaneel om het insulinegehalte, dat verantwoordelijk is voor de vetopslag, te reguleren.

2. Reductin Slankheid: verandert het metabolisme

In combinatie met een dieet maakt Reductin Slankheid een globaal beheer van je gewichtsprobleem mogelijk. Dit voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen werkt het vastzetten van vetten tegen dankzij vier acties die inwerken op hongergevoel, metabolisme, vochtretentie en insuline. Het heeft een eetlustremmend effect. Cafeïne en magnesium stimuleren de verbranding van vetten en verminderen waterretentie. Chroom en kaneel werken in op insuline, het hormoon dat ervoor zorgt dat we suikers opslaan.

3. Reductin Cellulitis: maakt cellulitis van binnenuit glad

Ontsteking van de vetcellen (adipocyten) in de onderhuid, de diepste laag van de huid, is het lot van de meeste vrouwen. Dit komt door oestrogenen, de vrouwelijke hormonen, die waterretentie bevorderen en ervoor zorgen dat de adipocyten tot honderd keer groter worden. Effectiever dan een crème die aan de oppervlakte blijft, is Reductin Cellulitis de enige orale anti-cellulitisbehandeling die in de kern van de onderhuid werkt dankzij de antioxiderende en ontstekingsremmende werking. Cellulitis vermindert of verdwijnt zelfs na één tot drie maanden behandeling. 

Het Reductin-assortiment is verkrijgbaar bij de apotheek en de parafarmacie.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters