PERSBERICHT: Profile trakteert op gratis massage op ‘Dag van de Vrachtwagenchauffeur’

06/12/2022

Share:

Op donderdag 8 december worden chauffeurs getrakteerd op een massage tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. In een tot massagesalon omgebouwde truck, op een parkeerplaats in Zeebrugge, organiseren Profile en bandenfabrikant Goodyear de Fitstop. Een team van masseurs staat klaar om chauffeurs onder handen te nemen, zodat ze daarna weer fit de weg op kunnen. 

“Net als in de autosport is het voor de vrachtwagenchauffeur van belang om fit en alert de weg op te gaan. Donderdag aanstaande zorgen wij niet alleen voor de banden, maar ook de chauffeur maken we fit voor z’n volgende rit”, aldus Jen De Clerck, Managing Director Profile BeLux.

Naast de massage krijgen de chauffeurs een gratis snack. Zo kan de trucker niet alleen ontspannen, maar ook met volle maag weer op pad.

Elke tweede donderdag van december wordt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur gevierd. Profile ondersteunt het initiatief om chauffeurs in het zonnetje te zetten en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van het beroep te vergroten.

De Fitstop van Profile is te vinden op het parkeerterrein aan de Koggenstraat 2 in Zeebrugge.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters