PERSBERICHT: Maak zelf je favoriete PepsiCo-frisdrank met SodaStream

18/05/2021

Share:

Met de PepsiCo-smaken van SodaStream kan je de populaire PepsiCo-frisdranken makkelijk zélf maken. Sprankelend, intens en in een handomdraai klaar. Gewoon kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een PepsiCo-smaak toevoegen en de frisdrank is klaar. Het assortiment varieert van de klassiekers Pepsi, Pepsi Max tot 7UP en 7UP Free (zonder suiker). Het is voor het eerst dat je de PepsiCo-frisdranken thuis zelf kan bereiden. 

De SodaStream PepsiCo-smaken bieden de vertrouwde, volle smaak van je favoriete frisdrank. Met slechts één flesje PepsiCo-smaak van 440 ml kan ongeveer 9 liter kant-en-klare frisdrank van twee bekende merken worden bereid. Elke drank wordt vers bereid en genuttigd. Kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en herbruikbare flessen van SodaStream, smaakjes toevoegen met behulp van de bijbehorende doseerdop, en klaar!

Of het nu bij de volgende filmavond is, bij een gezellig samenzijn met vrienden of bij een zomerfeest in de tuin – de nieuwe PepsiCo-smaken van SodaStream bieden de perfecte frisdrank voor elke gelegenheid. Elke smaak is ook verkrijgbaar in een suikervrije versie.

Makkelijk, licht om dragen, en beter voor de planeet

De SodaStream PepsiCo-smaken zorgen niet alleen voor frisdrankplezier en gebruiksgemak – want het gesleep met kratten en leeggoed is overbodig – maar ze helpen ook het milieu. De 9 liter frisdrank uit één flesje PepsiCo-smaak komt ongeveer overeen met een reguliere sixpack frisdrank van 6 x 1,5 liter. Dankzij de PepsiCo-smaken en de herbruikbare flessen van SodaStream worden dus duizenden plastic wegwerpflessen bespaard.

General Manager Benelux bij SodaStream, Johan Schepers: “De SodaStream PepsiCo-smaken zijn het unieke resultaat van twee belangrijke spelers in de drankenindustrie die samenkomen. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe smaken voor extra plezier en gebruiksgemak zullen zorgen, zeker nu we meer tijd dan ooit thuis doorbrengen.”

De nieuwe SodaStream PepsiCo-smaken zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Colruytwinkels en vanaf juni bij grote retailers zoals Delhaize en Carrefour voor een adviesprijs van 5,99 euro.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters