PERSBERICHT: Maak Tournée Minérale® bruisend met SodaStream

27/01/2023

Met deze tips van SodaStream ben je klaar voor februari zonder alcohol.

Share:

Februari is de maand van Tournée Minérale®. Dit initiatief van De Druglijn daagt ons elk jaar uit om een maand lang géén alcohol te drinken. Op zoek naar ‘tips & tricks’ om alcoholvrij door het leven te gaan? Met SodaStream is het kinderspel. Vergeet je favoriete prosecco, de lekkerste bubbels maak je gewoon zelf!

Tip 1: haal een bruiswatertoestel in huis

Met de nieuwste generatie SodaStream-toestellen (ART, DUO en Terra) maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend. En dankzij een bruiswatertoestel op het aanrecht ga je vanzelf meer water drinken. Uit onderzoek* blijkt namelijk dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft méér water drinkt.

Tip 2: maak je eigen fruitwater of mocktail

SodaStream-gebruikers beginnen vaak ook een gezondere levensstijl. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten. Gezond kan ook smaakvol zijn! Met een stukje limoen, komkommer of sinaasappel maak je een glas bruiswater niet alleen lekker, het ziet er ook hip uit. Voeg eventueel nog wat ijs, munt of andere kruiden toe. Op SodaStream.be/recepten vind je inspiratie voor sprankelende niet-alcoholische cocktails, zoals de Star Kissed bijvoorbeeld. Ideaal om jouw date te verrassen op 14 februari.

Recept Star Kissed:

  • 25 ml lycheesiroop
  • 15 ml limoensap
  • 30 ml appelsap
  • SodaStream-bruiswater

Meng de siroop en de sappen in een kan. Vul driekwart van een champagneglas met de mix en voeg als laatste het SodaStream-bruiswater toe. Garneer met de schil van de uitgeperste limoen. Cheers!

Tip 3: vergeet je My Only Bottle niet

Jouw onmisbare metgezel voor onderweg of bij het sporten! My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles voor onderweg (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

* Opeepl-onderzoek voor SodaStream (US & UK)

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters