PERSBERICHT: Leifheit lanceert 2-in-1 vloerreiniger Regulus Aqua Power Vac in Nederland

21/07/2020

Het dagelijkse leven makkelijker en aangenamer maken, dat is de missie van Leifheit.

Share:

Met de nieuwe Regulus Aqua Power Vac zet het huishoudmerk weer een volgende grote stap vooruit. Het is de eerste elektrische vloerwisser van Leifheit die tegelijkertijd het vuil opzuigt én de vloer reinigt.

“Leifheit is voortdurend op zoek naar manieren om de schoonmaak van de woning en het huishouden te verbeteren. Alle onderzoeken tonen aan dat Leifheit het beste reinigingsgereedschap biedt voor vloeren en ramen”, aldus Regional Director Western Europe bij LeifheitMet de innovatieve Regulus Aqua Power Vac van Leifheit hoef je de vloer niet meer eerst te stofzuigen en daarna met water te reinigen, maar kan je stofzuigen en dweilen in één keer.
Je gebruikt altijd vers reiningswater dankzij het twee-tanksysteem. De Regulus Aqua Power Vac is draadloos voor maximaal gebruiksgemak en flexibiliteit.

Strategische keuze

De ontwikkeling van elektrische reinigingsproducten is een strategische keuze van Leifheit. Er bestaan al verschillende elektrische middelen, maar het assortiment zal actief worden uitgebouwd.

Dit jaar heeft Leifheit in Nederland fors geïnvesteerd in tv-campagnes om de efficiëntie en het gebruiksgemak van de Leifheit-producten te onderstrepen. “In 2021 zal extra worden ingezet op tv-reclame, specifiek over de elektrische schoonmaakproducten, om nog meer bekend te maken hoe de Aqua Power Vac het leven makkelijker en comfortabeler kan maken”, besluit Xavier Swinnen.

Over Leifheit

Al meer dan 60 jaar is de Leifheit Groep een toonaangevende leverancier van huishoudelijke producten in Europa op het gebied van reiniging, wasverzorging, keukengerei en welzijn. Met de merken Leifheit en Soehnle biedt de groep hoogwaardige en innovatieve producten met uitstekende prestaties en een functioneel design. Het Leifheit-assortiment wordt wereldwijd verkocht in meer dan 80 landen.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters