PERSBERICHT: Koffie Rombouts viert 10 jaar Koning Filip en Koningin Mathilde met unieke collectie

15/06/2023

Share:

Als gebrevetteerd Hofleverancier laat Rombouts, het Belgische merk van kwaliteitskoffie, het tienjarig koningschap van Koning Filip en Koningin Mathilde niet zomaar voorbij gaan. Speciaal ter gelegenheid van de verjaardag presenteert Rombouts de gemalen koffie Goudmerk in exclusieve blikken met een afbeelding van de Koning of van de Koningin. De op-en-top Belgische koffie is verkrijgbaar in de supermarkt en in de Rombouts-webshop.

Op 21 juli 2023 zitten Koning Filip en Koningin Mathilde precies tien jaar op de Belgische troon. Als eerbetoon is de gemalen koffie Goudmerk – Rombouts’ best verkochte koffie – tijdelijk verpakt in metalen bussen (100% recycleerbaar) met een afbeelding van Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin. De bijzondere voorraaddozen kunnen makkelijk hergebruikt worden, of dienst doen als decoratie bijvoorbeeld.

Belgische koffie

Xavier Rombouts, gedelegeerd bestuurder bij Koffie Rombouts: “Als Belgisch familiebedrijf dragen we de koninklijke familie een warm hart toe, al vier generaties lang. We vervullen onze rol als Hofleverancier met trots. We brengen met dit tweedelige collector’s item graag hulde aan het Koningshuis naar aanleiding van het tienjarig koningschap.”

Ten voordele van vzw Hulpfonds van de Koningin

De koninklijke reeks is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De Goudmerk-koffie in blik (500 g) is te koop aan 8,19 euro in de supermarkten en in de Rombouts-webshop. Bij aankoop wordt 20 eurocent gedoneerd aan de vzw Hulpfonds van de Koningin, ten voordele van de behoeftigen evenals van in dringende nood verkerende personen.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters