PERSBERICHT: Koffie Rombouts lanceert vernieuwd E-OH-toestel

25/11/2022

Met de E-OH bereid je makkelijk en snel een espresso zónder aluminium of plastic afval.

Share:

Het Belgische koffiemerk Rombouts presenteert dit eindejaar een nieuw model van zijn E-OH. Het vernieuwde espressotoestel, ontworpen en gefabriceerd door Koffie Rombouts zelf, is nog compacter en robuuster – met vijf jaar garantie. De nieuwe E-OH is beschikbaar in zwarte, witte en zilvergrijze uitvoering en is nu te koop op Rombouts.com. Ideaal om tijdens de feestdagen een perfecte espresso te serveren aan je gasten, of leuk om te geven als kerstgeschenk.

Met een E-OH van de nieuwe generatie is een espresso of lungo bereiden kinderspel. Het maakt gebruik van een eenvoudig en efficiënt systeem met espressodosissen. Het toestel is voorzien van een makkelijk te plaatsen transparant waterreservoir. Om een kopje koffie te zetten, breng je gewoon een espressopod van Rombouts bovenaan in, en druk je de chromen hendel naar beneden. Je bepaalt de grootte van de koffie en enkele seconden later is je kopje klaar! Het toestel is geruisloos en stopt vanzelf. De gebruikte pods vallen automatisch in het afvalbakje. De E-OH heeft een slank design (slechts 11,2 cm breed) en is beschikbaar in zwart, wit of grijs, zodat het past bij elk interieur.

Made by Rombouts

Xavier Rombouts, Gedelegeerd Bestuurder: “Bij Rombouts blijven we permanent vernieuwen en innoveren om de consument op de best mogelijke manier van zijn of haar koffie te laten genieten. De E-OH is door onze eigen ingenieurs en in onze eigen fabriek in Frankrijk ontwikkeld. In lijn met de trends op de markt is de nieuwe versie nóg compacter en robuuster dan zijn voorganger. Het is ontworpen om lang mee te gaan, daarom bieden we maar liefst vijf jaar garantie.”

100% natuurlijke pods

Het toestel werkt uitsluitend met de 100% natuurlijke espressopods van Rombouts. De pods bevatten geen aluminium of plastic, en de koffie is langzaam gebrand voor een maximum aan aroma’s. De Rombouts-pods zijn in verschillende varianten beschikbaar in de supermarkt of op Rombouts.com. De E-OH is zeer energiezuinig en elk onderdeel van het toestel is recycleeerbaar.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters