PERSBERICHT: Geniet van een dagje Efteling thuis via Onride.efteling.com

30/07/2020

De Efteling lanceert een nieuw gratis platform voor vrienden en familie om samen virtueel het attractiepark te bezoeken: onride.efteling.com.

Share:

Efteling-fans over de hele wereld kunnen nu dankzij een nieuw online platform de ‘Wereld vol Wonderen’ vanuit hun huis ontdekken. Hoewel het sprookjesachtige attractiepark weer open is met veiligheidsmaatregelen, is dit nieuwe virtuele platform gecreëerd om de Efteling thuis te kunnen beleven. Het platform geeft ook een voorproefje van de verscheidenheid aan attracties van de Efteling voor wie van plan is om het attractiepark voor het eerst te gaan ontdekken.

Het platform, toegankelijk via onride.efteling.com, geeft de mogelijkheid om familie en vrienden uit te nodigen om samen de Efteling te beleven – virtueel. Eenmaal geregistreerd op het platform, kunnen bezoekers tot 12 ritten kiezen uit een verzameling on-ride video’s om samen met hun gezelschap te beleven. De gebruikers selecteren de ritten die ze willen beleven die vervolgens één voor één afgespeeld worden in een gepersonaliseerde chatroom. De collectie bevat de meest populaire Efteling-attracties, van achtbanen zoals de Python tot rustigere attracties zoals Carnaval Festival. Het omvat ook een avondvoorstelling van Aquanura, dan is de watershow het meest indrukwekkend. De nieuwe dubbele familieachtbaan van de Efteling, Max & Moritz, die op 20 juni voor het publiek werd geopend, met de twee ondeugende jongens, is ook te beleven op het platform. Vrienden en familie kunnen tijdens hun virtuele bezoek met elkaar chatten.

Wereld van de Efteling

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters