FRITEL lanceert 3 nieuwe foodsharing apparaten voor de feestdagen

09/11/2023

Share:

Goed nieuws voor wie tijdens de feestdagen liever tijd doorbrengt met het gezelschap aan tafel dan in de keuken: FRITEL, het Belgische merk in kwaliteitsvolle kooktoestellen, lanceert maar liefst drie nieuwe fun cooking apparaten, zodat je met je gasten lekker kan tafelen én plezier beleven! Samen gezellig wokken, gourmetten of zelfs pannenkoeken bakken doe je met de nieuwe Gourmet Wok Pancake Maker GWP-2560. Ook de Raclette Stone Grill RSG-3280 is superveelzijdig: grillen, teppanyaki, steengrill en raclette in één. Liefhebbers van de steengrill worden op hun wenken bediend met de hoogkwalitatieve Steengrill SG-5190. Leuk om te hebben, maar ook om te schenken natuurlijk!

Gourmet Wok Pancake Maker GWP-2560

Ontdek de ultieme veelzijdigheid van de unieke GWP-2560. Geef jouw gasten de keuze voor een onvergetelijke avond vol verrassende gerechtjes met veel afwisseling. Op een handige bakplaat maken ze zelf de meest verrukkelijke hartige of zoete pannenkoekjes, een perfect spiegeleitje, een heerlijke pizza of een smakelijke wrap, de mogelijkheden zijn eindeloos. En met de meegeleverde wokpannetjes toveren ze zelf hun eigen wokgerechtjes op tafel: groentjes, vlees, kruiden en sausjes, en wokken maar! Prijs: 69,99 euro.

Raclette Stone Grill RSG-3280

Steengrill, bakken, gourmetten, teppanyaki en racletten; deze steen- en raclettegrill in één heeft het allemaal! Met de RSG-3280 heeft ieder exact wat hij wilt, steengrill, grill of gourmetten. Afwisselen kan naar hartenlust, allemaal met eenzelfde toestel. Multifunctionaliteit staat dus voorop. Wat dacht je van een heerlijke groentespies of stukje vlees… of verzin je eigen creatie. Bak je liever op een teppanyakiplaat of een grillplaat? Geen probleem! Dankzij de combinatie van een steengrill en omkeerbare grillplaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Prijs: 89,99 euro.

Steengrill SG-5190

Op zoek naar de ideale manier om samen te genieten zonder urenlang in de keuken te staan? Dan is de steengrill SG-5190 jouw culinaire partner in crime! Deze veelzijdige steengrill is perfect voor feestjes of een gezellige avond met vrienden en familie. Laat jouw creativiteit de vrije loop en snijd vlees, vis, schaaldieren en groentjes. En voor de liefhebbers van gesmolten kaas, vergeet zeker niet de raclettepannetjes te vullen. Je kan overigens ook creatievere gerechtjes in de pannetjes maken. Van een simpele maaltijd tot een uitgebreid festijn, met de SG 5190 kan het allemaal. Prijs: 99,99 euro.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters