PERSBERICHT: Een lente met nieuwe collecties en boetieks bij Designer Outlet Roermond en Roosendaal

24/03/2023

In de outlet winkeldorpen nét over de grens vind je premium modemerken met tot 70% korting.

Share:

Dit voorjaar pakken Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal – allebei in het zuiden van Nederland – uit met lentefrisse collecties, nieuwe merken en buitengewone kortingen. Ontmoet populaire Studio 100-figuren in levenden lijve tijdens de paasvakantie en maak een selfie met een reusachtige paashaas. Tijdens de Late Night Shopping-dagen in het lange Hemelvaartsweekend vanaf donderdag 18 tot en met zondag 21 mei shop je tot in de late uurtjes, met tot wel 70% korting bovenop de outletprijzen. Daarnaast is er live entertainment met muziek en kinderanimatie.

In de Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium modemerken zoals Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Gucci, Emporio Armani en Prada. Maar de outlet winkeldorpen hebben méér te bieden dan mode alleen. Je vindt er ook homebeauty en sport.
Tijdens de paasvakantie vindt er een meet & greet met Maya de Bij of Bumba plaats, en zijn er verlengde openingstijden.
Op de Late Night Shopping-dagen bieden de centres heel wat extra’s: extra lange openingstijden, extra kortingen en extra entertainment voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook tijdens Late Night Shopping genieten van een gezellige break in de vele restaurants en bistro’s of op de terrassen.

Designer Outlet Roermond: de plek van plezier!

New Balance heeft een nieuwe boetiek in Designer Outlet Roermond en ook Fabienne Chapot opende er recent haar deuren. Binnenkort krijgen ook Philipp Plein Sports, Rösle en L’Oréal Lux er hun plekje.
Op woensdag 5 april kunnen kinderen Maya de Bij ontmoeten in Designer Outlet Roermond van 10 tot 11 uur. Tijdens het paasweekend, van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april, is het outlet centre extra lang open tot 22 uur.
De Late Night Shopping-dagen lopen van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei, telkens van 9 tot 22 uur. Voor de gelegenheid is er de gratis ‘handsfree shopping service’: bezoekers kunnen hun winkeltassen in bewaring geven aan de Guest Service, om vervolgens comfortabel verder te shoppen.
Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, biedt meer dan 180 boetieks waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Gucci, Adidas, Hugo Boss en Emporio Armani, en een rijk horeca-aanbod met onder andere Frites Boutique, La Place, Wagamama, Dunkin’, Starbucks en YoYo Fresh Tea. Het ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants.

Designer Outlet Roosendaal: jouw lentegarderobe al gevonden?

Recent werden de winkels van The Society Shop en Pure White in Designer Outlet Roosendaal vernieuwd en opende ook Jack & Jones en My Brand Kids er hun deuren. Binnenkort worden VANLIER en L’Oréal aan het aanbod toegevoegd.
Vanaf maandag 3 april, bij de start van de paasvakantie, is Designer Outlet Roosendaal dagelijks geopend tot 20 uur (behalve op vrijdag 7 april tot 19 uur). Bumba komt de kinderen in het outlet centre begroeten op vrijdag 7 april van 10 tot 11.30 uur.
In Designer Outlet Roosendaal lopen de Late Night Shopping-dagen van donderdag 18 en tot en met zondag 21 mei, telkens van 10 tot 21 uur.
Ook Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens (op minder dan 45 minuten van Antwerpen) en omvat meer dan 90 boetieks waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Hugo Boss, Levi’s en Karl Lagerfeld, en een gevarieerd food aanbod met onder meer Frites Atelier, La Place, Per Tutti en Dunkin’. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters