PERSBERICHT: Designer Outlets Roermond en Roosendaal breiden aanbod uit met topmerken

16/11/2022

Er zijn tal van nieuwigheden in Designer Outlet Roermond (IRO Paris, Isabel Marant, Adidas Kids...) en Designer Outlet Roosendaal (Superdry, Lee Wrangler, Nike...).

Share:

Dit najaar verrijkt Designer Outlet Roermond haar portfolio met meerdere premium merken. Dit geeft koopjesjagers en modeliefhebbers nog meer redenen om het shopping walhalla net over de grens in Nederlands Limburg te bezoeken. Je vindt er nu onder meer IRO Paris, Isabel Marant en YoYo Fresh.
Ook in Designer Outlet Roosendaal, eveneens net over de grens bij Antwerpen, kun je dit najaar shoppen bij nog meer topmerken, zoals Nike, Sasha, Superdry en Lee Wrangler.
In beide outlet centres geniet je het hele jaar van tot wel 70% korting op de retailprijzen. Mooi meegenomen in tijden waarin alles al duur genoeg is.

Nieuw in Designer Outlet Roermond
  • Dit najaar openen niet één maar twee Parijse merken hun deuren in Designer Outlet Roermond: IRO Paris en Isabel Marant (vanaf december). IRO Paris, het Franse premium brand voor dames, laat zich inspireren door de Amerikaanse rock scene van de jaren 70 en 80. De collecties van Isabel Marant zijn rock chic, perfect voor de échte fashionista.
  • De nieuwe Adidas Kids is de eerste in Europa! Je shopt hier alle sportieve items, van schoenen tot kleding, voor je kleintjes voor nóg kleinere prijzen.
  • Sinds oktober kun je bubble tea proeven in de nieuwe vestiging van YoYo Fresh in Designer Outlet Roermond. Bubble tea wordt gemaakt van een mix van gekoelde of gezoete thee met melk.
  • Het Nederlandse streetwear merk Daily Paper is sinds oktober te vinden in Designer Outlet Roermond. Het Amsterdamse fashion en lifestyle label voor mannen en vrouwen werd in 2012 opgericht door drie vrienden en is intussen uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. 

Nieuw in Designer Outlet Roosendaal
  • Designer Outlet Roosendaal verwelkomt dit najaar verschillende nieuwe winkels die het aanbod nog aantrekkelijker maken. Sinds oktober scoor je een prachtig paar schoenen bij Sasha, en sinds november vind je de mooiste kleding bij Superdry en Lee Wrangler.
  • Half oktober vond de heropening plaats van één van de topwinkels in Designer Outlet Roosendaal: Nike. In de vernieuwde winkel van het wereldberoemde sportmerk vind je alles voor de atleet , de gelegenheidssporter of de gymjunkie. Joggingbroeken, sportschoenen en alle attributen om in vorm te blijven. De vernieuwde winkel is maar liefst 1000 m2 en biedt items voor vrouwen, mannen en kinderen.
  • Wanneer de ouders genieten van een welverdiende lunch bij La Place, kunnen de kinderen al hun energie kwijt in Rosie’s Play Area. Vanop het terras kunnen ouders de kids in de gaten houden en zien spelen. Het nieuwe speelparadijs beschikt over verschillende speeltoestellen voor alle leeftijden.
  • In de pop-up store van CENTS vind je mooie merken als Yankee Candle en WoodWick. Yankee Candle is marktleider in geurkaarsen. WoodWick-kaarsen geven door hun houten lont een gezellig geknetter in huis.

Black Friday Week: van 18 t.e.m. 27 november

In Designer Outlet Roermond en Roosendaal kun je een hele wéék genieten van extra Black Friday-kortingen bovenop de outletprijzen. Beide centres zijn bovendien helemaal ondergedompeld in gezellige kerstsfeer met reusachtige kerstbomen (tot wel 18 m hoog). Het reuzenrad in Designer Outlet Roermond, dat speciaal voor de eindejaarsperiode is gebouwd, is het allergrootste van Nederland.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters