PERSBERICHT: Designer Outlet Roosendaal opent nieuwe Rosie’s Play Area

22/08/2022

Met het nieuwe speelparadijs wordt het voor gezinnen met kinderen nog leuker om te komen shoppen in het outlet centre net over de grens in Roosendaal.

Share:

De nieuwe Rosie’s Play Area in Designer Outlet Roosendaal, net over de grens in Nederland, is een waar paradijs voor kinderen van alle leeftijden. En zelfs ouders kunnen klimmen en klauteren in de speeltoestellen. Rosie is de naam van de eekhoorn die dit jaar het stralende middelpunt zal zijn van het entertainment in het centre. Het speelplatform is volledig gebouwd bovenop het water en neemt ruim 350m2 in beslag. Deze toevoeging aan Designer Outlet Roosendaal maakt het nog aangenamer om met het hele gezin een dagje uit te plannen en, naast shoppen met korting, vooral wat quality time te hebben met je familie.

In de Play Area kunnen kinderen genieten van drie grote klim- en speeltoestellen en twee grondtoestellen. De meeste zijn ook toegankelijk bij regenachtig weer. Ongeveer 165m2 van Rosie’s Play Area is overdekt met een speciale tentconstructie. Het hoogste toestel is bijna tien meter hoog, waarin kinderen kunnen klimmen tot een hoogte van zes meter.

Uniek ontwerp

Tijdens het creëren van de nieuwe Rosie’s Play Area is er veel aandacht besteed aan de look and feel. De klimtoestellen zijn een kleinschalige karikatuur van de vele winkelpanden in het Outlet Centre en de tentstructuur is een verlengstuk van het nabijgelegen restaurant La Place, waardoor er een verbinding ontstaat tussen het terras en het speelparadijs. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen voor een stoere uitstraling.

Designer Outlet Roosendaal

Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, en telt in totaal meer dan 90 boetieks. Dit voorjaar werd het winkelaanbod in Designer Outlet Roosendaal verder uitgebreid met verschillende winkels en horecagelegenheden. Zo kun je nu shoppen bij het Amsterdamse label Scotch & Soda en het Duitse Liebeskind. Geniet van heerlijke frietjes met een twist bij Frites Atelier van Sergio Herman tijdens of na een dagje shoppen.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters