PERSBERICHT: Design koffietassen Rombouts als Moederdagcadeau

20/04/2022

De porseleinen duoset met ontwerp van de Belgische kunstenares Charline Lancel is nu verkrijgbaar met Moederdagkorting.

Share:

Moederdag staat voor de deur (8 mei). Koffie Rombouts, het Belgische merk van kwaliteitskoffie, helpt graag om een mooi en origineel cadeau te vinden voor moeder. De porseleinen koffietassen met exclusief ontwerp van Charline Lancel zijn de perfecte verrassing. Leuk om te geven, én om te krijgen!

De Belgische kunstenares Charline Lancel ontwierp het design van de porseleinen ‘Cosmos’-serie van Koffie Rombouts. De gelimiteerde editie in vier verschillende kleuren (goud, paars, zilver en smaragd) is nu verkrijgbaar als Moederdaggeschenk in de Rombouts-webshop.

Charline Lancel liet zich inspireren door de natuurlijke elementen die ons omringen: de zonnestralen, de nerven van de bladeren, de vleugels van de vlinders…

“Als Belgisch familiebedrijf vinden we het belangrijk om lokale kunst te ondersteunen en te promoten”, benadrukt Xavier Rombouts, gedelegeerd bestuurder.

Lancel: “Ik ben verheugd om samen te werken met een Belgisch koffiemerk dat zich zó inzet voor eerlijke handel en zijn producenten respecteert. Het is de koffie die ik elke dag drink.”

De giftbox met twee porseleinen koffietassen ‘Cosmos by Charline Lancel’ is in beperkte oplage te koop op de website van Koffie Rombouts voor 29 euro per set, nu tijdelijk met 20% Moederdagkorting.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters