PERSBERICHT: Connect+ Group en SodaStream ondersteunen lokale handel

08/12/2020

Klanten van Exellent, Expert en Selexion krijgen een SodaStream-bruiswatertoestel cadeau bij elke aankoop vanaf 300 euro.

Share:

Het zijn uitdagende tijden, ook voor handelaars. Om de lokale handel te stimuleren, schenken Connect+ Group en SodaStream een Spirit-bruiswatertoestel ter waarde van 99 euro bij elke aankoop vanaf 300 euro bij de Belgische winkels van Exellent, Expert en Selexion. De campagne loopt tot en met 20 december 2020.

Gert Van Gestel, CEO bij Connect+: “December is traditiegetrouw een erg drukke maand voor onze vakhandelaars, dit door de eindejaarsgeschenken die aangekocht worden om onder de kerstboom te leggen. Als groepering willen wij van onze kant ook een cadeau aan de consument geven, om hen te bedanken omdat ze in dit speciale jaar massaal lokaal gekocht hebben. 2020 heeft de kracht van nabijheid aangetoond, ook toen de winkels verplicht moesten sluiten. Onze zelfstandige vakhandelaars gingen creatief aan de slag om in contact te blijven met hun klanten, door bijvoorbeeld in een videogesprek de consument te adviseren bij hun aankoop van tv, wasmachine enzovoort. Bestellingen konden online, per mail of per telefoon gebeuren en steeds op een veilige manier bij de lokale Exellent-, Selexion- en Expert-vakhandel afgehaald worden. Waarom zou je nog op je pakje uit het buitenland wachten als je het even goed dezelfde dag om de hoek kan afhalen bij een vakhandel die uitstekende service geeft? Ook voor eindejaar zorgen onze winkels voor de nodige maatregelen en kunnen de kerstinkopen op een veilige manier gebeuren. Bij aankoop van 300 euro bedanken we de consument dan ook van harte voor hun lokale aankoop met een SodaStream-bruiswatertoestel, een populair en ecologisch verantwoord product dat zeker zijn plaats verdient onder de kerstboom. Van een bruisend eindejaar gesproken!”

Johan Schepers, General Manager Benelux bij SodaStream: “We zetten graag onze schouders onder deze actie waarbij we niet alleen de lokale handel ondersteunen, maar ook het milieu helpen. Dankzij de herbruikbare SodaStream-flessen worden duizenden plastic wegwerpflessen bespaard. Bovendien helpen we ook de consument, want die hoeft zich met een SodaStream-bruiswatertoestel in huis minder vaak te verplaatsen naar de supermarkt, wat in deze tijd mooi meegenomen is.”

Over Connect+

Connect+, onderdeel van Heylen Group, biedt consumenten, resellers en KMO’s oplossingen voor elektro, telefonie, IT, keuken en badkamer. Tot de merkenportfolio behoren onder andere Exellent, Expert, Selexion, Connect IT, Connect Pro, CompuDeals, Cloudhighway, Dealershop en Brio.

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd het leidende bruiswatermerk op basis van volumeverbruik. SodaStream stelt consumenten in staat om thuis te genieten van bruisende dranken, zonder gedoe, en helpt de planeet te redden. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. De producten zijn verkrijgbaar bij meer dan 80.000 winkels in 46 landen.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters