PERSBERICHT: BergHOFF kiest voor duurzaam met ecologische artikelen voor onderweg

08/12/2020

Share:

Door de ecologische voetafdruk voortdurend te verkleinen kunnen we écht een verschil maken voor het milieu en een betere planeet creëren voor toekomstige generaties. Daarom blijft BergHOFF duurzame producten ontwerpen die een betrouwbaar alternatief bieden voor wegwerpproducten en de hoeveelheid afval verminderen.
 
Een goed voorbeeld is het assortiment on-the-go producten, dat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook helpt om een gezonde levensstijl te behouden. De handige flessen, schalen en accessoires voor onderweg zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn 100% recycleerbaar.

Ecologisch en esthetisch

De BergHOFF-ontwerpers hebben bij het maken van deze duurzame producten rekening gehouden met ieders behoeften. Naast de lunchset voor kinderen, de waterfles en de isolatiefles omvat het assortiment bijvoorbeeld een praktische waterfles in roze en grijs en een roestvrijstalen thermosfles met doppen in verschillende kleuren. Voor wie onderweg van thee wil genieten, is er de nieuwe theefles, terwijl de sportievere types kunnen kiezen voor een handige shakebeker met een ergonomische klepdop.
Bovenop de verschillende flessen bevat het eco-assortiment een slakom en een veelzijdige kommenset die gebruikt kan worden om verschillende soorten voedsel te serveren, te bewaren en mee te nemen in porties van verschillende grootte. Zo kunnen de meeneemmaaltijden en de bijbehorende wegwerpverpakkingen eenvoudig worden vervangen door een zelfgemaakte salade, een gezonde maaltijd of de restjes van gisteren.

Goed voor de planeet en de gezondheid

Met de reeks trendy artikelen voor onderweg is BergHOFF ervan overtuigd dat het bedrijf niet alleen verantwoorde consumptie stimuleert om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties, maar ook bijdraagt aan een gezonde levensstijl. In de toekomst zal BergHOFF doorgaan met het ontwikkelen van producten die voldoen aan de drie pijlers van het eco-beleid; herbruiken, reduceren en recycleren.

Over BergHOFF

BergHOFF is een internationaal merk van Belgische origine dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die de dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Het brede assortiment van BergHOFF-producten wordt in meer dan 60 landen gedistribueerd.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters