PERSBERICHT: BergHOFF breidt aanbod gepatenteerde downdraft potten en pannen verder uit

20/09/2021

Na het succes van de revolutionaire downdraft kookpotten en -pannen van de GEM-collectie van BergHOFF, breidt het Belgische kookmerk zijn downdraft aanbod uit.

Share:

De nieuwe collectie LEO Stone van BergHOFF is eveneens geschikt voor een modern ingebouwd afzuigsysteem.

De potten en pannen van gegoten aluminium van LEO Stone zijn ook aangepast aan downdraft afzuigsystemen, dat wil zeggen: kookplaten met een ge├»ntegreerde afzuiging. Dankzij deze nieuwe generatie potten en pannen wordt de stoom optimaal naar beneden geleid, waardoor geuren direct verdwijnen in de afzuiging en energie tijdens het koken wordt bespaard.

Downdraft kookplaten zijn in een mum van tijd zeer populair geworden. BergHOFF, het internationale merk van Belgische origine, was het eerste ter wereld dat speciaal voor deze moderne kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem een aangepaste collectie potten en pannen ontwikkelde. De wereldwijd gepatenteerde technologie is gebaseerd op een speciale inkeping en luchtkanaal in de pot of pan en het deksel.

De nieuwe potten en pannen van LEO Stone zijn het neusje van de zalm: stijlvol ontworpen, duurzame kwaliteit, licht in gewicht en dus ook geschikt voor de populaire kookplaat met afzuigsysteem. Het speciale downdraft deksel is ook handig om water af te gieten. De potten en pannen met hoogwaardige antiaanbaklaag hebben een glazen deksel met siliconen rand.

De volledige LEO Stone-reeks bestaat uit: braadpan (20, 24 en 28 cm), grillpan (26 cm), steelpan met deksel (18 cm), kookpot met deksel (20 x 9,5, 24 x 11 en 24 x 14 cm), sauteerpan (28 cm), en wok met deksel (28 cm).

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters