PERSBERICHT: Belgisch merk FRITEL lanceert handige en stijlvolle ijsmachine

01/03/2022

Met de nieuwe Ice Cream Maker IM 1252 voeg je makkelijk ingrediënten toe terwijl het ijs draait.

Share:

FRITEL, het Belgische merk van kwaliteitsvolle keukenapparaten voor zowel de beginnende als de ervaren hobbykok, lanceert de Ice Cream Maker IM 1252, een innovatieve ijsmachine voor thuis met elegant inox design. Wat de ijsmachine zo bijzonder maakt, is dat extra ingrediënten zelfs tijdens het bereidingsproces makkelijk toegevoegd kunnen worden. Zo breng je het ijs perfect op smaak.

Met de Ice Cream Maker IM 1252 – die werd ontwikkeld in België – is iedere keuken compleet. Want het lekkerste ijs maak je gewoon zelf. Bovendien ken je met zelfbereid ijs alle ingrediënten en kunnen ook fijnproevers met een allergie 100% gerust van hun ijs genieten. Of je nu houdt van vers roomijs, sorbet of yoghurtijs, dankzij de nieuwe ijsmachine van FRITEL is je dessert, vieruurtje of tussengerecht in een mum van tijd klaar (binnen 30 tot 40 minuten).

De digitale timer en handige touch display maken de Ice Cream Maker eenvoudig in gebruik, het heeft een uitneembare 2-litervrieskom, en het rustige inox design past in vrijwel elk interieur. Bovendien kan je extra ingrediënten toevoegen via de handige vulopening bovenaan, en dit zelfs terwijl het ijs al draait. Denk bijvoorbeeld aan nootjes, rozijnen, chocoladevlokken, speculaas of stukjes fruit. Een must-have voor de creatieve thuiskok!

De Ice Cream Maker IM 1252 van FRITEL heeft een adviesprijs van 69,99 euro en is vanaf nu te koop bij de lokale elektroverdeler en via de webshop.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters