PERSBERICHT: Begin het nieuwe schooljaar goed dankzij SodaStream

12/08/2022

Share:

Het nieuwe schooljaar is het moment bij uitstek om goede nieuwe gewoontes te ontwikkelen. De tijd van suikerrijke frisdranken in wegwerpverpakkingen ligt ver achter ons. Wie het schooljaar (of werkjaar) 2022-2023 écht goed wil starten, drinkt huisbereide dranken uit een handige herbruikbare fles My Only Bottle. Persoonlijk op smaak gebracht met een SodaStream-bruiswatertoestel – jij bepaalt zelf de hoeveelheid bubbels – en met de nieuwe BÍO-smaken.

Met deze SodaStream-musthaves ben je klaar voor de eerste schooldag en maak je er een geslaagd, gezond én duurzaam schooljaar van.

My Only Bottle

Een superlicht en vaatwasbestendig herbruikbaar drinkflesje dat je dankzij de handige draagkoord overal mee naartoe kunt nemen. My Only Bottle past op een SodaStream-toestel. Zo heb je altijd bruisend water bij de hand én spaar je een heleboel wegwerpflessen uit! Het halveliterflesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Bruiswatertoestel ART, DUO of Terra

Met een SodaStream-bruiswatertoestel in huis (of op kantoor) bereid je in een handomdraai bruisende dranken met kraantjeswater. Zo drink je vanzelf méér water. Ga voor een stijlvol ART-toestel als je een hendel verkiest boven een drukknop, of een DUO-toestel als je zowel de plastic SodaStream-fles als de glazen fles gebruikt.

SodaStreamBÍO 

De nieuwe SodaStreamBÍO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) zijn duurzame én gezonde dorstlessers. De fruitsmaken zijn 100% plantaardig en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. De fles is samengesteld uit gerecycleerd glas. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel, vervolgens het BÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar!

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters