PERSBERICHT: AZ Monica maakt patiënten en bezoekers wegwijs met nieuwe website

05/07/2022

Share:

Het AZ Monica pakt uit met een nieuwe website. Niet alleen is de lay-out aangepast aan de huisstijl, er werd ook grondig gewerkt aan een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website, zodat patiënten en bezoekers snel antwoorden vinden op hun vragen.

De laatste nieuwtjes van het Antwerpse ziekenhuis vind je steeds op Azmonica.be. Ook kun je via de website makkelijk online afspraken maken en beheren. Naast patiënten en bezoekers vinden nu ook toekomstige werknemers alle info op de website, via Azmonica.be/jobs.

Communicatieverantwoordelijke Sofie Braem: “Het AZ Monica is een ziekenhuis dat toegankelijke kwaliteitszorg wil aanbieden, en dat begint natuurlijk bij goede communicatie. Voor een patiënt is de website misschien wel het eerste aanknooppunt met het ziekenhuis. Daarom hebben we ernaar gestreefd een website te ontwikkelen die voor iedereen duidelijk en overzichtelijk is, zowel op de computer als op tablet en telefoon. Bovendien willen we met deze nieuwe website graag ons kwalitatief zorgaanbod tonen, waarbij we ook onze acute en specialistische zorg in de kijker zetten.”

Op termijn zal de info op de website nog uitgebreid worden, zoals onder meer met informatie over de artsen en hun subspecialistaties. Ook het luik voor de verwijzers (‘Professional’) wordt verder uitgebouwd, aangezien het ziekenhuis veel belang hecht aan een goede samenwerking met de eerstelijnszorg en bijvoorbeeld huisartsen maximaal wenst te faciliteren.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters