PERSBERICHT: 3 miljoenste bezoeker voor Vakantiepark Efteling Bosrijk

29/09/2021

Vanochtend werd familie Catry uit Halle (België) verrast bij de receptie van Vakantiepark Efteling Bosrijk omdat zij de drie miljoenste bezoeker(s) voor het vakantiepark zijn.

Share:

De Belgische familie Catry verblijft voor de tweede keer in het vakantiepark bij de Efteling, net over de Nederlandse grens. “We zijn ontzettend vereerd dat wij deze mijlpaal mogen meemaken. En het was een mooie verrassing voor ons! Het verblijf is vorige keer erg goed bevallen, daarom zijn we er weer. De kinderen vonden vooral de stapelbedden en de verhaaltjes van Klaas Vaak fantastisch”, vertelt Lynn Catry. Het vakantiepark, dat in december 2009 werd geopend, ontving de afgelopen 12 jaar ook heel wat buitenlandse bezoekers. Zo’n 17% kwam uit België en 5% uit Duitsland.

Tot rust komen

Bosrijk is ruim opgezet met vrijstaande huysen aan het water, in de duinen of in de bossen en geschakelde huysen aan het dorpspleintje. Sinds een paar jaar kunnen bezoekers ook kiezen voor een familiekamer met hotelservice binnen het vakantiepark. Bezoekers van het attractiepark kunnen na hun dag vol betovering tot rust komen in het vakantiepark.

Verschillende diersoorten

Ook voor dieren is die rust heel aangenaam. Jaarlijks broeden verschillende vogelsoorten, zoals de koolmees en bonte vliegenvanger, in het vakantiepark. Daarnaast staan er twee mooie bijenhotels in Bosrijk, omringd door bloemen. Die bieden een veilige plek voor de wilde bij en dat draagt bij aan het voortbestaan van de diersoort. Ook eekhoorns en konijnen vinden een fijn huis in de omgeving van het vakantiepark. De eekhoorns verblijven jaarlijks in de verschillende nestkasten tussen de hoge dennenbomen. 

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters