Ook Lacoste opent de deuren in Designer Outlet Roosendaal

14/02/2024

Share:

Na de eerdere komst van Under Armour, Gant, MyJewellery en Name It is de nieuwe outlet store van Lacoste een volgende bijzondere toevoeging aan Designer Outlet Roosendaal, gelegen net over de grens in Nederland.

Het universele en tijdloze Lacoste, waarbij sport en mode samenkomen, heeft recent de deuren geopend in Designer Outlet Roosendaal. De 200 m2 grote winkel biedt bezoekers de kans om de iconische polo’s en andere sportieve stuks uit de dames- en herencollectie te shoppen tegen outletprijzen. Dat is tot wel 70% korting op de originele prijs.

Het assortiment van Lacoste bestaat uit kleding, schoenen, lederwaren, ondergoed, parfums, brillen en horloges, ontwikkeld met oog voor kwaliteit. Ontdek multifunctionele kleding en accessoires die de grens tussen stijl en comfort doorbreken.

Sinds 1933 ontwikkelt Lacoste unieke looks door de iconische krokodil op verschillende manieren terug te laten komen in de designs. Lacoste heeft passende kleding voor élk moment: van tennis- en golfbaan tot straat en catwalk. 

Sissy-Boy

Daarnaast opende ook Sissy Boy in Designer Outlet Roosendaal een nieuwe winkel. De nieuwe shop biedt een uitgebreid assortiment kleding en ‘homewear’Later dit jaar verwacht het outlet centre nog meer nieuwe premium fashion merken.

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters