Nieuw in de winkel: SodaStream-smaak Lipton Ice Tea Peach Zero

28/02/2024

Share:

SodaStream, het grootste bruiswatermerk ter wereld, en Lipton Ice Tea, de nummer 1 in ijsthee, zetten de succesvolle samenwerking voort. Bij de start van dit voorjaar breidt SodaStream het aanbod uit met een nieuwe verfrissende smaak: Lipton Ice Tea Peach Zero. Na de eerdere lancering van de smaken Lipton Ice Tea Peach en Lipton Ice Tea Green is deze suikervrije variant een mooie aanvulling op het Lipton Ice Tea-assortiment van SodaStream op de Belgische markt.

Lipton Ice Tea is een van de meest populaire frisdrankmerken in België. Met deze nieuwe smaak blijft SodaStream innoveren om je favoriete frisdranken makkelijk thuis te bereiden, terwijl je plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaart. Maak kraantjeswater in een handomdraai bruisend met een SodaStream-toestel, voeg de nieuwe SodaStream Lipton Ice Tea Peach Zero toe en geniet van een heerlijke bruisende – suikervrije – ijsthee met de smaak van zongerijpte perziken. Een leuke manier om voldoende gehydrateerd te blijven!

De nieuwe Lipton-smaak bevat géén suiker en is verkrijgbaar in gerecycleerde plastic flessen van 440 ml (rPET). Dit weerspiegelt de voortdurende inzet van SodaStream om duurzame alternatieven te bieden voor de favoriete frisdranken. Consumenten kunnen tot 9 liter* heerlijke en verfrissende Lipton Ice Tea Peach Zero bereiden wanneer ze maar willen.
(* Indien bereid volgens de instructies.)

Johan Schepers, General Manager Benelux bij SodaStream: “Deze nieuwe smaak tilt het SodaStream-assortiment naar een hoger niveau en voldoet aan de groeiende vraag naar gezonde, suikervrije alternatieven. We zijn ervan overtuigd dat SodaStream Lipton Ice Tea Peach Zero snel een favoriet zal worden onder liefhebbers van bruisende dranken.”

SodaStream Lipton Ice Tea Peach Zero is, net als de smaken Lipton Ice Tea Green en Lipton Ice Tea Peach, verkrijgbaar vanaf 1 maart in de webshop van SodaStream en nu reeds bij Colruyt.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters