Koffie Rombouts introduceert E-OH Magritte Special Edition

29/11/2023

Share:

Koffie Rombouts, het Belgische koffiemerk dat bekendstaat om zijn duurzame kwaliteit en aandacht voor de rijke Belgische kunst, zet de samenwerking met de Magritte Stichting voort. Naast de reeds eerder gelanceerde Magritte-koffiekopjes brengt Rombouts een exclusieve Magritte-versie van het E-OH-koffietoestel op de markt.

Het speciale Magritte-toestel is een eerbetoon aan de surrealistische schilder René Magritte. De exclusieve E-OH combineert de kunst van koffie met de verbeelding van Magritte. De toestellen zijn voorzien van decoraties geïnspireerd op enkele van Magrittes meest iconische werken: ‘De Hemelvogel’ en ‘De Mensenzoon’. Ze brengen een gevoel van surrealisme en verwondering in de keuken of koffiehoek.

Makkelijk en snel

Het Magritte-toestel biedt niet alleen een visuele traktatie, maar ook een verfijnde koffie-ervaring. Met de E-OH – ontwikkeld en gefabriceerd door Koffie Rombouts – is een espresso of lungo bereiden kinderspel. Het maakt gebruik van een geavanceerd systeem met voorgedoseerde koffiepods. Je bepaalt zelf de grootte van de koffie en in enkele seconden is je kopje klaar!

100% natuurlijke pods

De E-OH werkt uitsluitend met de volledig composteerbare pods van Rombouts. De pods bevatten géén aluminium of plastic, en de koffie is langzaam gebrand voor een maximum aan aroma’s. De Rombouts-pods zijn in negen verschillende varianten verkrijgbaar.

Op-en-top Belgisch

Als Belgisch familiebedrijf draagt Koffie Rombouts de Belgische kunst een warm hart toe. “De toestellen brengen een vleugje surrealisme in de dagelijkse routine en laten koffieliefhebbers genieten van een meesterwerk in elke kop”, aldus Xavier Rombouts, gedelegeerd bestuurder bij Koffie Rombouts.

Ceci n’est pas un Collector’s Item

De Rombouts Magritte Collection bestaat uit een E-OH-toestel en drie porseleinen koffiekopjes met ontwerpen van Magritte, en is nu in limited edition verkrijgbaar via de webshop van Rombouts. Pakketprijs: 130 euro.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters