Lente bij McArthurGlen Designer Outlets in Roermond, Roosendaal en Roubaix

15/03/2024

Share:

Dit voorjaar pakken Designer Outlet Roermond en Roosendaal – net over de grens in Nederland – en Designer Outlet Roubaix – net over de grens in Frankrijk – uit met lentefrisse collecties, uitgebreide openingstijden en buitengewone kortingen. 7 dagen op 7!

Designer Outlet Roermond: duik in een wereld van betaalbare luxe

Designer Outlet Roermond in Nederlands Limburg biedt meer dan 200 designer merken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Isabel Marant, Prada en Gucci. Je shopt er het héle jaar met tot wel 70% korting op de retailprijs. Recent werden nieuwe merken aan het aanbod toegevoegd, zoals Ecoalf, WRSTBHVR, Valentino, Rituals, Lyle & Scott en Lindt. Je vindt er ook kinderkleding van onder meer Name It, Adidas Kids, Tommy Hilfiger Kids, Kids Around en Scotch & Soda.

Van 25 maart tot en met 7 april kan je in Designer Outlet Roermond extra lang shoppen tot 21 uur. Tijdens het paasweekend, van 29 maart tot en met 1 april, zelfs tot 22 uur.

Designer Outlet Roermond ligt op een uurtje rijden van Hasselt en is elke dag open (ook op zon- en feestdagen). Er zijn tal van bars en restaurants (Starbucks, La Place, Dunkin’ Donuts, Wagama, YoYo Fresh Tea…), een ruime parking met elektrische laadpalen (alsook een ‘Premium Parking’ service met parkeergelegenheid vlakbij de ingang), en een overdekte kinderspeeltuin. Het outlet centre is met een wandeltunnel verbonden met het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad.

Adres: Stadsweide 2, Roermond (Nederland)  

Designer Outlet Roosendaal: Late Night Shopping op 30 maart

Designer Outlet Roosendaal, net over de grens boven Antwerpen, biedt meer dan 100 designer merken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Levi’s, BOSS, Guess en Karl Lagerfeld. Je shopt er het héle jaar met tot wel 70% korting op de retailprijs. Recent werden nieuwe merken aan het aanbod toegevoegd, zoals Lacoste, Under Armour, Gant, Vila, Columbia, Rösle en My Jewellery. Je vindt er ook kinderkleding van onder meer Name It, Puma Kids, Tommy Hilfiger Kids, Vingino en Nik & Nik (Nikkie).

Op zaterdag 30 maart kan je in Designer Outlet Roosendaal extra lang shoppen tot 22 uur tijdens Late Night Shopping. Er is dan heel wat (kinder)animatie, en je krijgt tot wel 70% korting bovenop de outletprijs.

Designer Outlet Roosendaal ligt op 45 minuten rijden van Antwerpen en is elke dag open (ook op zon- en feestdagen). Er zijn tal van bars en restaurants (Bonton, La Place, Frites Atelier, Illy casa del caffe, Per Tutti, Waffles & Churros…), een ruime parking (met elektrische laadpalen), en een overdekte kinderspeeltuin. Er zijn heel wat ontspanningsfaciliteiten op wandelafstand, zoals een zwembad, een escape room, en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Adres: Rosada 70, Roosendaal (Nederland)

Designer Outlet Roubaix: voortaan ook open op zondag

Designer Outlet Roubaix, net over de grens in noord-Frankrijk, biedt meer dan 80 designer merken waaronder waaronder Lacoste, Levi’s, Sandro, IKKS, Zadig & Voltaire en Claudie Pierlot.

Vanaf 31 maart (Pasen) zal McArthurGlen Roubaix voortaan ook open zijn op zondag. Het centre is dan van maandag tot en met zaterdag geopend tot 19 uur, en op zondag tot 18 uur (ook op paasmaandag).
Van 19 april tot en met 5 mei geniet je van extra lentekortingen bovenop de outletprijzen.

Het outlet centre ligt in het centrum van Roubaix, op 30 minuten rijden van Kortrijk en is makkelijk bereikbaar met de metro vanuit Lille. Er is een ruime parking en er zijn tal van foodtrucks en bars.

Adres: 44 mail de Lannoy, Roubaix (Frankrijk)

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters