Ecoalf opent eerste winkel in Benelux in Designer Outlet Roermond

06/03/2024

Share:

Met de opening van Ecoalf, het Spaanse B Corp-gecertificeerde modemerk, breidt Designer Outlet Roermond het aanbod duurzame mode uit.

Ecoalf staat bekend om zijn kwaliteit en duurzame visie, en opent in Designer Outlet Roermond zijn allereerste winkel in de Benelux. Het Spaanse label onderscheidt zich niet alleen door het duurzame productieproces, ook is de kleding gemaakt van gerecycleerde materialen, zoals plastic flessen en autobanden. Het B-Corp gecertificeerde modemerk werd in 2009 gelanceerd door Javier Goyeneche en is genoemd naar zijn twee zonen: Alfredo en Álvaro. 

Ecoalf maakt geen gebruik van planet’s natural resources en zet zich actief in voor een betere wereld voor de volgende generaties. Met de opening van Ecoalf kunnen bezoekers van Designer Outlet Roermond kiezen voor een nieuwe en duurzamere optie, terwijl ze genieten van korting op de retailprijs. De nieuwe Ecoalf-winkel beschikt over zowel een heren- als een damescollectie, bestaande uit kleding, accessoires en schoenen. Dit maakt van de nieuwe winkel de perfecte plek om de (lente)garderobe aan te vullen met duurzame stukken. De shop in Designer Outlet Roermond is voor Ecoalf de eerste outlet in de Benelux, en bovendien de enige winkel in deze regio.

Meer nieuwe winkels

Na de recente komst van Rituals, Valentino en Moose Knuckles is de nieuwe outlet store van Ecoalf een volgende bijzondere toevoeging aan Designer Outlet Roermond. Het centre, gelegen net over de grens in Nederlands Limburg, blijft haar portfolio verder uitbreiden en vernieuwen om bezoekers te verrassen met uiteenlopende merken en een divers winkelaanbod.

Note to press, not for publication:
 
For more information and/or images, please contact Kurt Peeters