Antwerp Car Center in Kapellen sluit zich aan bij Profile

14/05/2024

Share:

Vanaf 1 juni zal Antwerp Car Center (ACC) in Kapellen actief zijn onder de vlag van Profile, de nationaal opererende banden- en onderhoudsformule. Dankzij de integratie in het uitgebreide franchisenetwerk van Profile zullen klanten van ACC kunnen profiteren van een breed scala aan diensten, waaronder ook bandenbeheer. Deze strategische keuze is een mooie toevoeging op de reeds bestaande diensten carrosserie, onderhoud en herstelling die ACC aanbiedt. “Op termijn zal de persoonlijke service voor elke bestuurder ons onderscheiden”, aldus ondernemer Bart Eyckmans.

Met de toevoeging van Profile Kapellen, gevestigd op Leo Baekelandstraat 2 in Kapellen (in de KMO-zone Vloeiende), stijgt het aantal Profile-vestigingen in België tot 57. Particuliere en zakelijke klanten kunnen er rekenen op de vertrouwde Profile-kwaliteit met een compleet assortiment en merkonafhankelijke services.

Bart Eyckmans, zaakvoerder van ACC en een gepassioneerde automotive ondernemer, kijkt uit naar de synergieën dankzij de toetreding tot het Profile-netwerk: “Het stelt ons in staat om een allesomvattend servicepakket aan te bieden aan onze klanten – waaronder een groot aantal leasco’s en fleetowners – inclusief bandenbeheer. Een ‘one-stop-shop’ concept waarmee we iedereen kunnen bedienen.”

De aansluiting bij Profile biedt ook operationele voordelen, zoals gedeelde inkoop, geavanceerde automatisering en doelgerichte marketinginspanningen. Dit maakt het voor de medewerkers van Profile Kapellen, zoals het bedrijf nu heet, mogelijk om zich nog meer te concentreren op het leveren van uitzonderlijke service aan hun klanten. “Als KMO profiteren we van de sterke merknaam van Profile, terwijl we tegelijkertijd competitieve tarieven kunnen hanteren”, aldus Eyckmans.

Voor Profile vertegenwoordigt de uitbreiding een strategische versterking van haar positie, vooral in het noorden van Antwerpen. Jen De Clerck, Managing Director van Profile BeLux: “We zijn verheugd om Bart en zijn team te verwelkomen in onze groep. De regio Kapellen, Brasschaat, Kalmthout, Stabroek en natuurlijk de haven van Antwerpen biedt aanzienlijk potentieel voor zowel de particuliere markt als bedrijven, vlooteigenaren en leasco’s. Dankzij de ambitieuze toekomstvisie van ACC zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking een succesverhaal wordt.”

De Clerck benadrukt het belang van schaalvergroting als onderdeel van de commerciële ambitie van Profile in België: “Ons doel is om een maximale dekking te bieden over het hele land, zodat klanten nooit verder dan 25 km hoeven te rijden naar hun dichtstbijzijnde Profile-servicepunt. Op de lange termijn streven we naar een netwerk van 100 tot 120 vestigingen in België en Luxemburg, waarbij kwaliteit en service altijd voorop staan.”

Note to press, not for publication:

For more information and/or images, please contact Kurt Peeters